BUDO-NORD ZEPHYR WTF DOBOK

Du lægger med det samme mærke til, at der er noget specielt med denne taekwondodragt. For det første vejer den næsten ingenting – det føles næsten som om, man er nøgen. 
Stoffets egenskaber giver total bevægelsesfrihed – selv når du har givet den gas og sveder kraftigt giver stoffet ingen modstand. En fordel ved stævner, hvor marginalerne er små.

Budo-Nord’s innovative styrke ses i alle dele af Budo-Nord Competition Zephyr: Hi-Tech wicking-behandlet tekstil som transporterer fugten væk fra kroppen. Den prægede inderside sørger for, at der altid er luft mellem din hud og dragten. For ikke at nævne de ekstra store mesh-paneler og ventilationshuller. Du føler dig tør og komfortabel, selv når du yder som maks. på måtten.

Bukserne er specialdesignede og har ud over ventilationszoner også polstrede beskyttelseszoner ved hoftebenet. Paneler med højabsorberende EVA er indsyet ved hoftebenet - kan tages ud - for at beskytte når man bliver ramt under vesten.

Budo-Nord taekwondodragt Competition Zephyr er WTF godkendt. Dragten er desuden pæn og nem at holde ren. Stoffet er i en meget lys nuance af hvid. Det tørrer ekstra hurtigt og krøller ikke, hvis du sørger for at slynge den ved 800 og max. 1000 omdrejninger ved vask. Budo-Nord Competition Zephyr – ikke kun en dragt, men et funktionelt stykke sportstøj der også ser godt ud.

Budo-Nord Competition Zephyr har vores konkurrence-design og du ser hvordan den cirka skal sidde på skitsen under Zephur størrelsesguide. Når du vælger størrelse er det ikke nødvendigt at tage særlig meget hensyn til at den krymper. Stoffet har en høj andel syntetiske fibre, hvorfor vi anbefaler at vaske på 30o. Dragten krymper kun i længden på jakke og bukseben med max. 2-3% og armlængde med max. 1-2%.

Budo-Nord taekwondodragt Competition Zephyr er landsdragt i Danmark og Norge.

• Konkurrencedragt i høj kvalitet
• Integrerede ventilationszoner
• Hi-Tech wicking-behandlet tekstil
• Ikke egnet til træning med ryk og kast
• Næsten krølfri dragt
• Bukser med elastik og løbegang i taljen
• Leveres uden bælte
• Gratis navnebrodering - bemærk venligst, at varer med personlig brodering byttes ikke

DKK 1.195,00
Dette er en bestillingsvare På lager: 0 Udsolgt Denne kombination føres ikke
Farve
Størrelse