Indmeldelse

Indmeldelse

Klubben giver 2 gratis prøvelektioner, man møder blot op iført almindeligt træningstøj.

Ved tilmelding skal man:

  1. Oprette en profil på dette website
  2. Udfyld de på krævede oplysninger
  3. Bekræfte din e-mail adresse
  4. Herefter skal din profil lige godkendes af en administrator, med henblik på at du er kommet på det rigtige hold og i den rigtige kontingentgruppe.
  5. Her er det vigtigt at du tilføjer et betalingskort til din profil, dette gøres under menupunktet økonomi. Da fremtidige opkrævninger vil kunne foretages automatisk herpå.
  6. Den første opkrævning er lidt speciel, denne vil du skulle logge ind på din profil for at godkende. Men herefter vil det køre automatisk.

Sammen med medlemskab i klubben får man også en licens hos DTaF

En licens hos DTaF er et krav for at deltage i graduering (bælteprøver), stævner, lejre og andre aktiviteter i klubben eller under Forbundet. Indeholdt i licensen er også en forsikring, der kan anses som et tillæg til en almindelig ulykkesforsikring. Du kan læse mere om denne forsikring på forbundets hjemmeside

Priser

Prisen pr halvår er 600 kroner. Kontingentet opkræves i 2 rater den 1/1 og 1/7. Melder du dig ind på et "skævt" i forhold til den 1/1 eller 1/7 bliver prisen reduceret med ca 100 kroner/måned. Ved udmeldelse midt i en periode refunderes der ikke.

Udmeldelse

Udmeldelse af klubben kan kun ske via ens medlemsprofil og skal efterfølgende godkendes af en administrator.

Vær opmærksom på at klubben IKKE refunderer allerede indbetalt kontingent.